Marketing Online

marketing onlineVrei un website? Intai comanda o analiza de marketing online.

De ce marketing online? Pentru ca trebuie sa faci lucrurile ca la carte. Pentru ca flerul nu mai este suficient. Pentru ca nu trebuie sa risti nimic atunci cand vine vorba de afacerea ta. Si ca sa te bazezi pe date, ai nevoie de ele. Exact asta facem noi pentru tine: o analiza de marketing online, pentru ca tu sa stii exact ce strategie iti va maximiza profitul.


deschide toate filele
 • Despre marketing online

  Companiile nu investesc in marketing pentru ca au bani, ci au bani pentru ca investesc in marketing.

  • Stii deja ca prin marketing iti faci afacerea prospera. O metoda recenta de a face marketing este prin marketing online. Aici sunt implicati doi dintre cei "4 P" ai mixului de marketing: plasarea si promovarea. Pe Internet, produsele sau serviciile tale au un nou spatiu de prezentare si o noua metoda de promovare, iar asta inseamna noi clienti.
  • Stii ce importanta are un marketing profesionist pentru orice afacere. Pe web, totul incepe si se termina cu marketing online. Orice website trebuie sa beneficieze de un marketing online corect pentru atingerea scopului sau: maximizarea profitului.
  • Afacerea ta se dezvolta, pentru ca prin marketing online:
   • devine accesibila, oferta ta fiind la indemana unui numar din ce in ce mai mare de potentiali clienti;
   • site-ul tau e vizitat de catre clientii care cauta ceea ce tu oferi, adresandu-se unui public targetat;
   • economisesti foarte multi bani pe care i-ai cheltui pe alte metode de studiere a pietei si pe publicitate.
 • Marketing online si SEO

  • Procedeele de marketing online sunt responsabilitatea SEO: construirea paginii tale de Internet functie de comportamentul si cautarile internautilor, astfel incat sa fie cat mai accesibila celor care cauta ceea ce tu oferi (vezi articolul despre SEO). Ei bine, pentru un proces SEO eficient e nevoie de o analiza riguroasa de marketing online. Pentru ca inainte de a lua orice decizie pentru afacerea ta, e nevoie de o documentare corespunzatoare.
  • Analiza de marketing online iti indica modul in care pagina ta trebuie sa fie construita si promovata pentru a-ti aduce cat mai multi clienti. Tu nu iti doresti multi vizitatori pe pagina, ci iti doresti multi vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale. Analiza de marketing online iti aduce pe pagina doar clienti interesati.
 • De ce marketing online?

  • Pentru ca fara un marketing online profesionist, cine trebuie sa te gaseasca, nu te va gasi.
  • Sa presupunem ca inchiriezi autoturisme, iar un client cauta o masina de vanzare. Daca el cauta pe Google cuvantul "autoturisme" si website-ul tau are promovare SEO pentru acel cuvant, va ajunge la tine pe site si va fi dezamagit ca nu a gasit ceea ce cauta. In schimb, daca cineva care cauta "inchirieri autoturisme" va ajunge pe pagina ta, ai un client interesat efectiv de serviciile tale.
  • Concret: Firma Klass Wagen din Timisoara (www.inchirierimasinitimisoara.ro) ne-a cerut o analiza de marketing online. In urma acesteia, am vazut ca, in domeniul lor de activitate (inchirieri auto), cea mai populara cautare e 'inchirieri masini timisoara'. Am pornit procesul de optimizare SEO pentru site-ul lor, iar rezultatele le poti vedea si tu. Pagina firmei Klass Wagen este in primele trei rezultate!
 • Marketing online pentru afacerea ta

  • Acum poate te intrebi pentru ce cuvinte cheie ar trebui sa faci promovare si optimizare. Nu le cauta, pentru ca si aceasta alegere tine tot de domeniul specialistilor in marketing online. Pentru ca degeaba vrei sa faci promovare SEO pentru expresia "masini de inchiriat", cand majoritatea cautarilor pentru acele servicii sunt dupa "inchirieri autoturisme". Pentru Google, sunt cu totul alte cuvinte, chiar daca pentru tine au acelasi sens. Lasa specialistii in marketing online sa faca treaba profesionist. Pentru ca singurul lucru mai scump decat sa angajezi un profesionist este sa angajezi un amator.
  • Pentru decizii profitabile, analizeaza intotdeauna piata, prin studii de marketing. Noi iti putem veni in ajutor cu o analiza de marketing online.
 • Analiza marketing online gratuita

  • Esti interesat acum pentru website-ul tau de o analiza de marketing online? Poti beneficia de o analiza gratuita de marketing online, trimitandu-ne cateva detalii despre domeniul in care activezi. Noi vom analiza care sunt cele mai bune metode de promovare a site-ului tau si iti trimitem gratuit recomandarile noastre de marketing online.
  • Daca ajungem la concluzia ca ai nevoie de un site optimizat, ti-l construim prin SEO si marketing online de la A la Z. Dupa ce obtinem rezultatele analizei de marketing online, o echipa specializata in marketing online iti va aduce pe site exact clientii pe care ii vrei si care te vor pe tine.
  • Daca, in domeniul tau, investitia intr-un site este neprofitabila, iti vom aduce ca dovada studiul de marketing online si iti dam cateva sugestii de marketing, pentru a-ti duce afacerea mai departe. Este important sa stii ca analiza de marketing online este realizata gratuit de catre noi. Tot gratuit vei primi si raportul rezultat in urma analizei de marketing online.
 •  

Iti oferim o analiza gratuita de SEO si marketing online!Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti cateva detalii despre afacerea ta.

Esti gata sa-ti maximizam profitul? Daca da, ...

 


Tel: +40747 782 887
Email: office@vrsystems.ro

Copyright 2007 Virtual Systems – Web design & Web development. Toate drepturile rezervate.