Web design

web designDe ce sa apelezi la servicii de web design?

Web-site-ul firmei tale e sediul tau din lumea virtuala. Si nu trebuie sa platesti chirii exorbitante, salarii lunare, facturi la utilitati si servicii de curatenie aici. In plus, e deschis 24 de ore din 24. Iar dupa web design-ul atragator, cel mai important lucru e accesibilitatea sa, din prima clipa, tuturor celor care navigheaza pe Internet. Numai in Romania sunt 5,5 milioane. Si multi dintre ei aleg site-urile dupa design-ul lor.

Cati oameni pot sa ajunga la sediul firmei tale? 100, 1000, 10.000? Cum ti se pare pe langa 5,5 milioane? Asta ca sa nu mai vorbim de castigul in imagine. O firma fara un site cu web design de calitate e ca un om de afaceri fara carte de vizita. Ce impresie iti face cineva cu care negociezi o afacere, iar la sfirsit, cand ii ceri telefonul, el mazgaleste numarul pe o bucatica de hartie sau pe un servetel? Acum te-ai convins ca ai nevoie de servicii de web design?


  • Ce fel de web design?

    • Ai o afacere in Bucuresti. Sau in Timisoara. Poti sa fii in mijlocul evenimentelor, dar nu pretutindeni. Cum ramane cu restul potentialilor clienti, care nu trec prin orasul sau pe strada unde se afla sediul tau? E infinit mai ieftin sa apelezi la o firma de web design decat sa iti faci publicitate sau sa deschizi reprezentante in toate celelalte locuri unde inca nu ai ajuns. Web design-ul iti poate economisi un procent urias din buget.
    • Si aici nu vorbim numai de Romania. Un site cu un web design de calitate nu are granite. Poti cunoaste sau poti fi cunoscut de posibili parteneri din orice tara, interesati de afacerea ta. Poti sa-ti permiti sa ratezi asemenea oportunitati?
    • Firma noastra de web design, Webness, iti poate realiza un web-site care va face cel mai usor legatura intre tine si clienti. Fii o gazda buna si ofera-le tot confortul, determinandu-i sa ramana si sa revina. Arata-le clar cine esti si ce poti face tu pentru ei. Si apeleaza pentru asta la profesionisti in web design. Pentru ca singurul lucru mai costisitor decit sa angajezi un profesionist este sa angajezi un amator.
Tel: +40747 782 887
Email: office@vrsystems.ro

Copyright 2007 Virtual Systems – Web design & Web development. Toate drepturile rezervate.