Servicii SEO - optimizare si promovare site

seo promovare siteLumea te cauta pe Internet, tu unde esti?

Ai auzit termeni ca promovare site, optimizare site ori SEO si nu stii ce inseamna? Sau ai cunostinte vagi de SEO, dar nu stii ce poate sa faca pentru afacerea ta o optimizare text corecta si o promovare site profesionista? In randurile urmatoare, vom incerca sa-ti aratam importanta serviciilor SEO in web development cu cateva exemple concludente.

Stii deja ce inseamna marketingul in orice afacere. Marketingul pe Internet incepe cu SEO si se termina tot cu SEO. Nici o afacere on-line nu poate avea succes fara SEO, optimizare site, promovare on page. Concret:


deschide toate filele
 • Nu este destul sa ai o pagina de Internet, ai nevoie de SEO:

  • Clientii actuali iti stiu deja adresa, pagina de Internet, numarul de telefon sau de fax. Pentru ei, nu mai ai nevoie de SEO, optimizare ori promovare site. Te pot contacta oricand. Felicitari! Dar cum ramane cu ceilalti potentiali clienti, care inca nu te cunosc si nu stiu de tine? O pagina cu o buna promovare site si cu optimizare text strict dupa regulile SEO are cele mai mari sanse sa ajunga sub ochii celor interesati de serviciile tale.
  • In Romania sunt 5,5 milioane de utilizatori de Internet care cauta produse, servicii si informatie cu un motor de cautare. 96% dintre ei folosesc Google. Precis si tu esti unul dintre ei. De cate ori ai trecut de pagina a doua a rezultatelor afisate de Google? Statisticile arata ca 9 din 10 utilizatori nu o fac. Iar pe pagina 20, 64 sau 148 nu mai ajunge nimeni. Tu ai cautat vreodata pana acolo?
 • De ce promovare si optimizare SEO pentru pagina ta?

  • De data asta, tu nu mai esti cel care cauta, ci cel care vrea sa fie cautat. Daca vrei sa fii si gasit, ai nevoie de profesionisti in web development care sa-ti asigure o promovare site si o optimizare site corecta din punct de vedere SEO. Daca pagina ta de Internet nu apare in primele 2 pagini din Google, pentru 9 din 10 utilizatori tu nu existi. Iar daca nu apare in primele 5, procentul creste la 99%.
  • In concluzie, fara promovare site si optimizare site, degeaba ai cea mai frumoasa pagina, daca ea este ascuns undeva pe pagina 89 in Google. Iar pentru a ajunge pe primele locuri, pagina ta trebuie sa aiba o promovare site si o optimizare corecta. SEO face asta pentru tine. Inca nu esti convins de ce ai nevoie de promovare web si de optimizare site facute de profesionisti SEO?
 • Fa un experiment SEO:

  • Cauta pe Google dupa cateva cuvinte cheie produsele sau serviciile oferite de afacerea ta si uita-te in partea dreapta-sus la numarul de rezultate. Atatea pagini sunt indexate de Google care au legatura cu ceea ce oferi si tu. De ce sa o aleaga clientii pe a ta?
  • Imparte numarul rezultatelor la 10 si afli si numarul de pagini cu site-uri care sunt concurenta ta on-line pentru cuvintele cheie cu care ai cautat. Tu pe ce pagina ai vrea sa fii?
 •  
 

Iti oferim o analiza gratuita de SEO si marketing online!Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti cateva detalii despre afacerea ta.

Esti gata sa-ti maximizam profitul? Daca da, ...

Tel: +40747 782 887
Email: office@vrsystems.ro

Copyright 2007 Virtual Systems – Web design & Web development. Toate drepturile rezervate.