Advertising si publicitate online

publicitate onlinePrin publicitate online se inteleg multe. Pe Internet, design-ul da culoare si viata, dar nu e totul. Internetul nu e doar un afis pe care-ti poti pune reclama. Un website trebuie sa tina cont de prima lege in publicitate online: intr-o reclama, design-ul atrage, dar continutul convinge. Si respectand aceasta lege trebuie gandit advertising-ul online. Este, deci, nevoie de o publicitate bazata mai ales pe continut. Nimeni nu cumpara un produs sau un serviciu datorita design-ului atragator al website-ului. Dar daca ceea ce citeste despre acesta il convinge ca merita, abia atunci, prin reclama corecta, s-a nascut un nou client pentru tine.


deschide toate filele
 • Castiga-ti clientul

  • Continutul si cuvintele sunt baza advertising-ului, iar mesajul transmis prin publicitate online trebuie sa fie direct, clar si sincer. Nu poti castiga clientul si increderea lui daca tu nu crezi in ceea ce spui in reclama. Pe Internet, reclama trebuie sa comunice intotdeauna ideea si sa transmita trairile. Cu totii platim produse sau servicii, dar cumparam cu adevarat sentimentele si emotiile transmise prin publicitate online.
 • Identitate in 360°

  • Pentru a avea o campanie de publicitate completa, serviciile noastre de marketing si advertising online sunt completate de servicii de publicitate outdoor, indoor sau print. Noi cream mesajul (campanie de advertising convingatoare) si iti realizam design-ul potrivit pentru orice fel de reclama destinata mediului online, print, outdoor sau indoor.
  • Inainte de a incepe munca de creatie, realizam gratuit pentru tine o analiza primara de marketing online. Iti trimitem rezultatele si recomandarile noastre si, daca tu decizi, continuam proiectul impreuna.
 • Servicii Advertising

  • Pentru a avea o campanie de publicitate completa, serviciile de advertising sunt indispensabile. Noi iti putem crea reclama indiferent de mediul prin care alegi sa te promovezi.
 •  

Iti oferim o analiza gratuita de SEO si marketing online!Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti cateva detalii despre afacerea ta.

Esti gata sa-ti maximizam profitul? Daca da, ...

 


Tel: +40747 782 887
Email: office@vrsystems.ro

Copyright 2007 Virtual Systems – Web design & Web development. Toate drepturile rezervate.